[contact-form-7 id="485" title="Zonder titel"]

Kozijnen

 

Wanneer u kiest voor onze schüco kunststof kozijnen, kiest u voor duurzaamheid en comfort. Met onze ramen, deuren en dakkapellen haalt u kwaliteit in huis waar u jarenlang van geniet, zonder al te veel van uw kostbare vrije tijd te besteden aan onderhoud.

Helemaal in de koude wintermaanden, bent u met onze kunststof kozijnen in combinatie met de HR++ beglazing verzekerd van een goede isolatie. Terwijl het buiten koud en guur is, geniet u binnen van een aangename temperatuur, zonder al te hoge stookkosten.

Door de verdiepte profiel breedtes van 114 mm is het verschil met houten kozijnen nauwelijks zichtbaar en zijn de akoestische en thermische isolatiewaarden hoog.

De door ons geleverde kunststofkozijnen zijn standaard zonder meerprijs voorzien van SKG klasse 2 hang en sluitwerk(inclusief sleutel voor de draaiende delen). Ook zijn de kunststofkozijnen voorzien van het politie keurmerk veilig wonen®, Iso (9001, 14001) gekeurd en hebben KOMO certificering, uw garantie voor topkwaliteit.

Verder zijn onze kunststof kozijnen in de meest uiteenlopende varianten te leveren. Denk hierbij aan vaste kozijnen, draaikiep kozijnen, uitzetramen, valramen, complete puien enz..

Leverbaar in meer dan 50 verschillende kleuren, dus voor elk huis een geschikte kleur.

Standaard worden onze Kunststof kozijnen uitgevoerd met hoogwaardig dubbel HR++ isolatieglas ( 24mm, Pilkington Insulight therm. SNA 5-15-4 gas gevuld)

Veldhuis&Visschedijk vraagt overigens geen aanbetaling !!!

 

Meer informatie: Brochure Schuco CT70

 

Onlangs Gerealiseerd

Onze producten