[contact-form-7 id="485" title="Zonder titel"]

Schuifpuien / Tuindeuren

Betrek uw woonkamer met tuin of terras door het plaatsen van een schuifpui of terrasdeuren van Veldhuis&Visschedijk

Het gevoel van vrijheid en de warmte van een goed isolerende schuifpui. In de zomer heerlijk de schuifpui open en genieten van de frisse lucht. En dan natuurlijk de optimale en natuurlijke lichtinval in uw woonkamer.

Door het ontbreken van draaiende delen gaat er geen ruimte verloren van terras of tuin.

Onze hefschuifpuien zorgen voor een vrijwel naadloze overgang van het huis naar de tuin.

Het bedieningsgemak van onze schuifpuien is grandioos, de pui tilt zich bij het bedienen van de robuuste greep uit zijn sluiting en kan
eenvoudig worden geopend. In gesloten toestand bieden ze effectief weerstand tegen wind, water en inbraak.
Deze  hefschuifpuien zijn zowel naar links als naar rechts openend leverbaar als 2-, 3-, of 4-delig element. Daarnaast heeft u de keuze voor alleen binnen bediening of binnen- en buitenbediening

Tuindeuren zijn een symmetrisch naar buitendraaiende deurcombinatie. Het is een klassieke oplossing om in uw woning een mooie opening naar uw tuin of balkon te creëren. Tuindeuren geven uw woning uitstraling.

De lage onderdorpel van de pui of terrasdeuren kan op nagenoeg gelijke hoogte met de binnenvloer geplaatst worden. Zo wordt de tuin onderdeel van het huis en andersom natuurlijk. De grote glasoppervlakken zorgen voor het behaaglijke gevoel van veel licht binnen en een onbelemmerd zicht naar buiten.

Wij bieden u een enorme keuze aan kleuren en houtstructuren.

Alle uitvoeringen voldoen standaard aan Politie Keurmerk Veilig Wonen. De  opbouw van de profielen staat garant voor een optimale isolatie.

Ook is het mogelijk ventilatieroosters in uw tuindeuren of hefschuifpui te plaatsen, dit voor extra ventilatie in huis.

Kortom de mogelijkheden zijn onbegrensd !!

Onlangs Gerealiseerd

Onze producten